Betreft

The names Joshua and Jeshua in Hebrew writing ...
De namens Joshua en Jeshua in Hebreeuws schrift met “taggim” (Foto credit: Wikipedia)

Dit is een plaats van en voor liefhebbers van de Joodse Nazarener rabbi Jeshua die in het begin van het hedendaagse tijdperk leefde en die zich voorstelde als de gestuurde van God, en als mensenzoon die  door de genade van de Allerhoogste Elohim, Goddelijke Schepper van hemel en aarde op een speciale manier op deze wereld werd gebracht en die verklaard werd de zoon van God te zijn door de Alwetende Elohim Hashem Jehovah.

Deze site is voornamelijk in het Nederlands, gericht aan onze medeburgers in Vlaanderen en Nederland. Het is ons doel om diegenen te bereiken die op zoek zijn naar de redenen van dit leven en willen weten Wie of Wat erachter staat.
Wij willen laten zien dat Jeshua (of Jezus Christus) de weg naar God is. En wij nodigen al diegenen uit die Jeshua willen accepteren als de weg naar God, om samen te komen als liefhebbers en aanbidders van de Enige Ware God, om zo verenigd te worden onder het lichaam van Christus.

2 gedachten over “Betreft”

  1. Zij die Jeshua willen volgen, en niet verward willen worden met Christenen die een drie-eenheid aanbidden, kunnen zich best verenigen en hun getrouwheid aan Jeshua tonen door hun eenheid in het Lichaam van Christus aan anderen kenbaar te maken.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.